Відкладені товари
Пророслі зерна вівса, ячменю, пшениці, кукурудзи включають весь набір інгредієнтів, необхідних для раціонального харчування: білки, вуглеводи, що легко засвоюються, клітковина з харчовими волокнами, жирні кислоти, мінеральні речовини, вітаміни, а також рослинні ферменти і фітопродукти.
У такій живій системі всі складові працюють не поодинці, а ніби у зв'язці, підтримуючи та підсилюючи ефект один одного. У той самий час в кожного їх своя роль й у організмі рослини й у людини.
Пророслі зерна пшениців порівнянні з іншими злаками (вівса, кукурудзи), багаті на вміст вітамінів А, С, Е.
Вони корисні для:
- онкологічних хворих;
- людей, схильних до застудних захворювань (туберкульоз, бронхіти);
- дітей з хворими на легені, схильних до рахіту, дистрофії
- ефективні при лікуванні виразки шлунка та дванадцятипалої кишки, екземи та ін. захворювань.
Вітамінна активність пророслого зерна кукурудзинабагато вище, ніж у інших зернових.
Особливо важливо, що пророслі зерна кукурудзи містять високу кількість вітамінів групи В і вітаміну Е.
Відмінною рисою пророслих зерен кукурудзи є високий вміст факторів, що впливають на поділ клітин, а також рослинних андрогенів та естрогенів (які підвищують фізичну працездатність, стимулюють потенцію, вирішують проблеми жіночих та чоловічих статевих органів).
Пророслі зерна вівсаза вмістом макро- та мікроелементів займають перше місце серед злакових культур.
Серед них відзначено високий вміст калію, кальцію, магнію, заліза, міді, цинку.
Пророслі зерна ячменюцінні тим, що в них превалюють низькомолекулярні білкові речовини, багаті на активні ферменти (амілаза, протеаза, пероксидаза), а за вмістом макро- і мікроелементів ячмінь займає лідируюче місце серед злакових культур.
Білок, який входить до складу пророслих зерен пшениці, вівса, кукурудзи та ячменю містить усі незамінні амінокислоти (до 30% від загального вмісту білка), які є регулятором обмінних процесів в організмі, відіграючи важливу роль у профілактиці ожиріння, атеросклерозу, цукрового діабету інших захворювань.
Зміст основних елементів:
- Вітаміни:А, Е, В1, В2, В3, В5, В6, В9, Н, Холін, РР, С.
- Мікроелементи:Бор, Молібден, Селен, Хром, Залізо, Ванадій, Марганець, Цинк, Йод, Мідь, Фтор.
- Макроелементи:Калій, Кальцій, Кремній, Магній, Фосфор.
- Незамінні амінокислоти:Валін, Ізолейцин, Лейцин, Лізін, Метіонін, Тріонін, Тріптофан, Фенілаланін.
- Замінні амінокислоти:Аланін, Аргінін, Аспарагінова кислота, Гістидин, Гліцин, Глутамінова кислота, Пролін, Серін, Терозін, Цистін.
- Кислоти:Щавлева, лимонна, молочна, янтарна, оцтова, пропіонова.
- Цукрові та вуглеводи:Фруктоза, Глюкоза, Сахароза, Мальтоза, Мальтотріоза, Глюкодифруктоза, Раффікоза, Фруктозан, Арабікоза, Ксилоза.
- Ферменти:Ліпаза, Цитаза, Протеази, Фосфатази, А та В амілази, В-глюкопаза.
Біологічна цінність:
-
покращують процеси травлення, у тому числі при дисбактеріозі кишечника;
-
нормалізують обмінні процеси в органах та системах організму, у тому числі, у серцевому м'язі;
-
підвищують імунологічний захист організму;
-
надають загальнозміцнюючу та тонізуючу дію;
-
мають антиоксидантну дію;
-
підвищують фізичну та розумову працездатність;
-
знижують вміст холестерину;
-
мають гіпохолестеринемічну дію;
-
стимулюють лактацію;
-
покращують функцію чоловічих статевих залоз, стимулюють потенцію;
-
покращують жовчовиділення;
-
мають обволікаючу, жовчогінну і сечогінну дію, сприяють виведенню токсинів і радіонуклідів з організму;
-
покращують роботу кровоносної системи, особливо при залізодефіцитній анемії; підвищують вміст гемоглобіну у крові;
-
застосовуються при виснаженні нервової системи, що полегшує наслідки стресів;
-
використовуються у комплексній програмі при діабеті, ожирінні;
-
покращують стан шкіри та нігтів, зміцнюють волосся;
Ефективні при:
- захворюваннях шлунково-кишкового тракту;
- хронічних колітах, гастритах та гастродуоденітах;
- при комплексному лікуванні виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки,дисбактеріозі, алергії;
- після перенесених гострих інфекційних захворювань, харчових отруєнь, тривалого застосування антибіотиків та хіміотерапевтичних препаратів, радіоопромінення;
- вірусні захворювання органів верхніх дихальних шляхів.
Показання для застосування у харчуванні здорових людей:
-
при заняттях спортом, фізичних та розумових навантаженнях;
-
під час вагітності та годування груддю;
-
для профілактики серцево-судинних та онкологічних захворювань;
-
з метою покращення обмінних процесів в організмі.
У лікувально-профілактичному харчуванні:
-
у разі порушення діяльності шлунково-кишкового тракту;
-
при порушеннях обмінних процесів;
-
при порушеннях ліпідного обміну;
-
для покращення обмінних процесів при фізичних та розумових навантаженнях;
-
за порушення діяльності чоловічих статевих залоз.
У дієтичному харчуванні:
-
при захворюваннях печінки, жовчного міхура, нирок;
-
при хронічних холециститах, панкреатитах, колітах, порушеннях функцій чоловічих статевих залоз;
-
при лікуванні анемії.
Рекомендується:
- дітям із 3-х років.
- Дорослим усіх вікових категорій, особливо жінкам у період вагітності, післяпологовий період, а також у період лактації.
Застосуванняня:
- по 1-й столовій ложці на день, додаючи в сік, кефір, йогурт, каші та ін.
Ефективність:
- Підтверджено клінічними випробуваннями ІПАГ АМН України, висновок № 01-137.2003
Протипоказаннядо застосування препарату немає.
Ми надаємо декількаспособів доставки:
- Доставка по Україні післяплатою (Нова Пошта, Укрпошта): 2-3 дні за умови наявності товару на складі.
- кур'єром по Києву: 70 грн.
- При замовленні від 400грн. і більше, доставка безкоштовна. (Партнери оплачують доставку самостійно)
Також є такіспособи оплати:
- готівкою при отриманні
- оплата на банківську крату
- автоматична оплата на картку Visa/Mastercard
- накладений платіж
- Безготівковий розрахунок
Залишити свій відгук