Відкладені товари

#
В наявності

Солод житній ферментований мелений

0 відгуків
106 грн
Короткий опис:

СОЛОД житній ферментований мелений (Натуральний продукт здорового харчування)

Success! Indicates a successful or positive action.

"Солод житній ферментований мелений"- Натуральний продукт здорового харчування.

У процесі складної технологічної обробки, зерна жита піддаються ферментативному гідролізу і всі корисні речовини перетворюються на простіші, легкодоступні для засвоєння форми. Завдяки цьому, потрапляючи в організм, їхня біологічна активність суттєво збільшується.

Поповнюючи дефіцит поживних речовин, вони сприяють нормальному функціонуванню всіх систем організму.


Поповнюючи дефіцит поживних речовин, вони сприяють нормальному функціонуванню всіх систем організму:

  • Надають загальнозміцнюючу дію на організм.
  • Зміцнюють імунну систему.
  • Стимулюють обмін речовин та кровотворення.
  • Сприяють інтенсивному травленню.
  • Нормалізують кислотно-лужний баланс.
  • Уповільнюють процес старіння.
  • Сприяють підвищенню рівня гемоглобіну, зниженню холестерину.
  • Поліпшують стан шкіри та волосся.
  • Сприяють очищенню організму від шлаків.
  • Знімають наслідки стресів.
  • Сприяють нормалізації жирового та білкового обміну.
  • Підвищують енергетичний тонус та опірність організму до несприятливих умов навколишнього середовища.
  • Поліпшують розумові та фізичні здібності.


Речовини, що містяться в солоді житньому, позитивно впливають на біохімічні процеси в м'язах, що працюють. При цьому економніше витрачається м'язова енергія, що особливо важливо:

  • При високих та тривалих навантаженнях.
  • Для нарощування м'язової маси спортсмени.
  • При роботі в екстремальних умовах та за різних патологічних станів.


Солод житній необхідний усім без винятку, але особливо корисний:

  • Дітям та людям похилого віку.
  • Вагітним жінкам і матерям, що годують.
  • Тим, хто пов'язаний з інтенсивною розумовою та фізичною працею.
  • Постраждалим від аварії на ЧАЕС


Діючи на різні системи організму, солод житній:

  • Нормалізує кислотно-лужний баланс у шлунково-кишковому тракті та покращує травлення.
  • Сприяє найбільш ефективному засвоєнню вуглеводів та посиленню процесу всмоктування поживних речовин у кишечнику.
  • Є чудовим живильним середовищем для корисної бактеріальної флори кишечника.
  • Запобігає появі каменів у жовчному міхурі, жовчних протоках та печінці.
  • Сприяє посиленню кишкової перистальтики, допомагаючи організму вчасно очищатися від шлаків і токсинів, що накопичилися.


Введення в раціон харчування солоду житнього попередить виникнення та розвиток жовчнокам'яної хвороби та принесе відчутну користь при наступних захворюваннях:

  • Дисбактеріоз.
  • Гастрит із зниженою кислотністю.
  • Ентероколіт.
  • Дуоденіт.
  • Хронічні запори, що виникають внаслідок дисбактеріозу чи коліту.


Регулярне вживання продуктів, збагачених житнім солодом - хороша профілактика раку прямої і товстої кишки.

Поліненасичені жирні кислоти Омега-3 та Омега-6, що входять до складу солоду житнього, разом з іншими компонентами сприяють зниженню рівня «шкідливого» холестерину в крові та запобігають відкладенню атеросклеротичних бляшок на стінках кровоносних судин.

У солоді житньому міститься багато вітамінів-антиоксидантів Е, А, С, які:

  • Нормалізують рівень артеріального тиску та активно перешкоджають тромбоутворенню.
  • Зміцнюють та захищають стінки судин.
  • Сприяють зниженню проникності капілярів.
  • Надають благотворну дію на організм жінок (особливо вітамін Е) протягом усієї вагітності та наступних пологів; активно сприяють посиленню лактації, а також значно покращують якість та смак материнського молока.
  • Завдяки високому вмісту фітогормонів і вітаміну Е, солод житньої є дуже корисним для жінок, які відчувають хворобливі відчуття у передменструальний та клімактеричний період.

Солод житній ферментований мелений багатий на речовини, що посилюють синтез статевих гормонів – амінокислотами, вітамінами E, B3, B6, цинком. Його регулярний прийом допоможе чоловікам ефективно впоратися з проблемами, пов'язаними із захворюваннями простати, покращити потенцію та попередити розвиток аденоми простати, а також її переродження.

Солод житній також рекомендується вживати для профілактики та комплексного лікування жіночої та чоловічої безплідності.

Калій і магній, що містяться в солоді житнім, незамінні для злагодженої роботи серцевого м'яза. Тому його корисно додавати до раціону харчування людям, які страждають:

  • Атеросклероз.
  • Гіпертонія.
  • Ішемічною хворобою серця та іншими захворюваннями серцево-судинної системи.
  • З метою профілактики інфарктів та інсультів.


Солод житній – цінний діабетичний продукт. Речовини, що містяться в житньому солоді, уповільнюють засвоєння жирів і вуглеводів, сприяють стабілізації рівня цукру в крові, а комплекс мінеральних речовин (марганець, магній, цинк, хром, селен) відіграють важливу роль у процесі регуляції вироблення підшлункової залозою природного інсуліну.


Каші, йогурти, супи, пюре, киселі, салати, збагачені солодом житнім, займуть гідне місце у раціоні дитячого харчування. Регулярне споживання житнього солоду:

  • Попередить багато захворювань, у тому числі і пухлинні.
  • Зміцнить імунітет і ефективно відновить енергетичний тонус організму (особливо корисний для хворих, які перенесли тяжкі захворювання, складні операції, а також для людей, які страждають від виснаження або перебувають у астенічному стані).


Враховуючи те, що в солоді житнім містяться всі 8 незамінних амінокислот, його значення в раціоні харчування людей важко переоцінити. Він знаходить успішне застосування:

  • У профілактиці та комплексному лікуванні ожиріння, недокрів'я (анемії), різних запальних та пухлинних процесах.
  • Сприяє очищенню та омолодженню організму.
  • Підвищує енергетичний тонус та опірність організму до несприятливих умов навколишнього середовища.
  • Покращує розумові та фізичні здібності людини.
  • Сприяє нормалізації жирового та білкового обміну.


Солод житній рекомендуєтьсявключати у свій раціон дорослим та дітям, хворим та здоровим – усім, хто хоче не хворіти та прожити довге життя.

Цінність солоду житньогополягає у високому змісті в ньому:

  • Повного набору амінокислот, у тому числі лізином, треоніном та валіном, які стимулюють білковий обмін, сприяють зростанню м'язів та кісток.
  • Олігопептидів(регуляторних пептидів) – які відіграють важливу роль у системі регуляції та підтримки гомеостазу (постійності внутрішнього середовища організму).
  • Легкозасвоюваних полісахаридів: глюкози, фруктози, мальтози, декстрани, що нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту.
  • Поліненасичених жирних кислот Омега-3 та Омега-6сприяють оптимізації всіх метаболічних процесів в організмі
  • Мінералів: фосфору, калію, магнію, заліза, марганцю, кальцію, міді, йоду, фтору, цинку, селену, що забезпечують сталість осмотичного тиску, кислотно-лужного балансу, процесів всмоктування, секреції, кровотворення.
  • Вітамінів: С, А, Е, Н, В1, В2, В3, В5, В6, В9, F, що регулюють перебіг усіх хімічних реакцій в організмі.
  • Фосфоліпідів, необхідні для будівництва мембран нових клітин.

Протипоказання:

  • Виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки.
  • Гастрит із підвищеною кислотністю у стадії загострення.
  • Гастрит із підвищеною кислотністю у стадії нестійкої ремісії.
  • Хронічний панкреатит у стадії загострення.
  • Хронічний холецистит у стадії загострення.
  • Дисбактеріоз у стадії субкомпенсації та декомпенсації.
  • Індивідуальна нестерпність.


Рекомендована доза:

1-3 ч. л. на добу. При цьому дозування, залежно від індивідуальних особливостей організму, можна коригувати у той чи інший бік.


Застосування:

  • Для поліпшення смаку додають у домашню випічку, супи, м'ясні (котлети, відбивні та ін.) та овочеві страви, салати, соуси, фруктові пюре, кефір, йогурти та ін.
  • Для приготування квасу

Приготування житнього квасувідрізняється простотою і полягає в наступному:

Рецепт: 2 ст. л. солоду житнього ферментованого меленого залити одним літром, що охолола до 60 ° С, кип'яченої води і дати настоятися 1 годину. Отриманий екстракт злити в іншу ємність (осад, що залишився, утилізувати), додати 2 ст. л. цукру, 1 - 2 г сухих дріжджів, налити в пляшку (за бажанням можна додати 4 - 5 плодів родзинок) і добу витримати при температурі не нижче +20 ° С (практично при кімнатній температурі). Потім на добу помістити в холодильник. Після цього квас готовий до вживання. Відкривати пляшку обережно та не залишати відкритою до повного вживання продукту.

Термін придатності після відкриття пляшки – до 7 днів при зберіганні у холодильнику.


Як живильний напій.

Рецепт: 1 год. солоду залити 200 - 250 мл, що охолола до 60 ° С, кип'яченою водою, ретельно розмішати і дати відстоятися 5 хв., Після чого екстрагований солод осяде і напій готовий до вживання. За бажання можна додати свіжі вершки або молоко.

Зовнішньо. Маски для обличчя.

За рахунок впливу амінокислот і жирних кислот, що містяться в житньому солоді, збільшується поверхневий натяг шкіри, розгладжуються зморшки, шкіра набуває здорового кольору та вигляду.

Рецепт: 1 год. солоду змішати з|із| 0,5 - 1 ч. л. меду та 1 жовтком курячого яйця, добре перемішати, нанести на очищену шкіру на 20 – 30 хв., потім змити теплою водою. Застосовувати маску можна двічі на тиждень.

Для приготування хліба.

Солод житній ферментований мелений – чудовий компонент для приготування житніх, житньо-пшеничних, солодових сортів хліба. Він є покращувачем борошна, сприяє кращому водопоглинанню та забезпечує хорошу еластичність тіста, покращує структуру м'якуші хліба, утворює розчинні речовини, що підсилюють бродіння, збільшує термін зберігання готового продукту.

Рецепт 1. У відомі вам рецептури хліба додається солод житній ферментований мелений із розрахунку 3 – 5% від ваги борошна.

Рецепт 2. 700 г борошна пшеничного; 400 мл води 18 - 20 ° С; 30 – 35 г солоду житнього ферментованого; 7 – 8 г дріжджів сухих хлібопекарських; 10 г олії рослинної; 1 ст. л. цукру-піску; 1 – 2 ч. л. солі.

Рецепт 3. 600 г борошна пшеничного; 100 г борошна житнього; 420 мл води 18 - 20 ° С; 30 – 35 г солоду житнього ферментованого; 7 – 8 г дріжджів сухих хлібопекарських; 10 г олії рослинної; 1 столова ложка цукру піску; 1 – 2 ч. л. солі.

skidka!

Відгуки Солод житній ферментований мелений

Залишити свій відгук

Ми надаємо декількаспособів доставки:

  • Доставка по Україні післяплатою (Нова Пошта, Укрпошта): 2-3 дні за умови наявності товару на складі.
  • кур'єром по Києву: 70 грн.
  • При замовленні від 400грн. і більше, доставка безкоштовна. (Партнери оплачують доставку самостійно)

Також є такіспособи оплати:

  • готівкою при отриманні
  • оплата на банківську крату
  • автоматична оплата на картку Visa/Mastercard
  • накладений платіж
  • Безготівковий розрахунок