Відкладені товари

#
В наявності

Гель-ліфтинг для контуру очей та губ серії «Морські водорості»

0 відгуків
366 грн
Короткий опис:

Перші зморшки. Найчастіше вони з'являються саме на шкірі навколо очей. Через дуже тонку структуру та відсутність підшкірного жиру, шкіра навколо очей дуже швидко стає сухою, і втрачає свою пружність. Саме очі та губи допомагають нам висловлювати наші емоції, і якщо шкіра в цих областях не буде достатньо зволожена, розтяжки та перші мімічні зморшки не змусять себе довго чекати. Тому найважливішим елементом у догляді за шкірою навколо очей є її зволоження, причому від юності.

Атрибути:
Серія: Морські водорості
Success! Indicates a successful or positive action.
Перші зморшки. Найчастіше вони з'являються саме на шкірі навколо очей. Через дуже тонку структуру і відсутність підшкірного жиру, шкіра навколо очей дуже швидко стає сухою, і втрачає свою пружність. Саме очі та губи допомагають нам висловлювати наші емоції, і якщо шкіра в цих областях не буде достатньо зволожена, розтяжки та перші мімічні зморшки не змусять себе довго чекати. Тому найважливішим елементом у догляді за шкірою навколо очей є її зволоження, причому від юності.
Для всіх типів шкіри
Спосіб застосування:кінчиками пальців легкими рухами, що поплескують, наносите вранці і/або ввечері на чисту шкіру до застосування інших засобів, розподіляючи навколо очей і губ.
30 мл/36 г
Для ніжної чутливої ​​та тендітної шкіри навколо очей та губ потрібен особливий догляд, який допоможе зміцнити шкіру цієї області, вирівняє дрібні зморшки та допоможе зупинити процеси старіння.
Саме таким ефективним і абсолютно безпечним, зважаючи на свою натуральність, є Гель-ліфтинг для омолодження контуру очей і губ White Mandarin.
Освіжаючий прозорий гель для контуру очей і губ забезпечує як моментальне, так і тривале зволоження, що покращує колір обличчя та сприяє пружності шкіри. Ефективно розгладжує зморшки та «гусячі лапки», зменшує темні кола та припухлості під очима, зміцнює ніжну шкіру навколо очей та губ, роблячи шкіру навколо очей свіжою та красивою.
Як досягається такий потужний ефект?
Завдяки екстрактам водоростей: фукус, ламінарія, спіруліна, - гель провокує вироблення шкірою власного колагену, який робить шкіру пружною та молодою, а також сприяє розрівнюванню дрібних зморшок.
Екстракт водоростей спільно з іншими натуральними компонентами сприяє виведенню токсинів та шлаків зі шкіри (лімфодренаж), завдяки чому шкіра приголомшливо оздоровлюється та омолоджується.
Завдяки водній «сорочці», що створюється екстрактом водоростей, шкіра отримує і зберігає вологу, що конче необхідно для її молодості.
Усі складові гелю абсолютно безпечні та мають відповідні сертифікати, у тому числі ЕСОСЕRT та Органік.
Переваги:
У Геле-ліфтінг для контуру очей і губ White Mandarin відсутня Мінеральне масло (Mineral Oil) - (інгредієнт, що отримується з нафти), і його похідні: (Propilene Glycol, Paraffinum Liquidum, Petrolatum). Уповільнюють ріст та розвиток клітин, призводять до зневоднення та раннього старіння шкіри.
Гель не містить зволожувачів з продуктів нафтохімії: PEG, PPG, BG, Laureths, Ceteareths, Glycerin та силіконів (Dimethicone, Cyclopentasiloxane) – синтетичні олії, які є одними з основних подразників шкіри навіть у низьких концентраціях. На відміну від натуральних, вони порушують природні обмінні процеси та гідроліпідний баланс шкіри.
Замість цих компонентів ми використовуємо натуральні зволожувачі: коньяк Маннан, хітозан, екстракт морських водоростей. Вони забезпечують моментальне тривале зволоження шкіри, що сприяє пружності шкіри.
Рослини для екстрактів вирощують згідно з вимогами органічного землеробства (без хімічних добрив та пестицидів, мають сертифікат «Органік») або в дикій природі в екологічно чистих районах.
У Геле-ліфтінг для контуру очей і губ White Mandarin відсутні штучні барвники та ароматизатори, які досить токсичні і можуть викликати алергію.
Замість ароматизаторів ми використовуємо композицію натуральних ефірних масел мате, османтуса і давани, що є джерелом корисних речовин, необхідних для ефективного харчування, зволоження та омолодження шкіри.
Ми використовуємо харчовий консервант Optiphen BD (на основі бензилового спирту), сертифікований ЕСОСЕRT і дозволений у виробництві органічної косметики.
skidka!
Відгуки Гель-ліфтинг для контуру очей та губ серії «Морські водорості»

Залишити свій відгук

Ми надаємо декількаспособів доставки:

  • Доставка по Україні післяплатою (Нова Пошта, Укрпошта): 2-3 дні за умови наявності товару на складі.
  • кур'єром по Києву: 70 грн.
  • При замовленні від 400грн. і більше, доставка безкоштовна. (Партнери оплачують доставку самостійно)

Також є такіспособи оплати:

  • готівкою при отриманні
  • оплата на банківську крату
  • автоматична оплата на картку Visa/Mastercard
  • накладений платіж
  • Безготівковий розрахунок